top of page

Käytännön harjoituksia henkilökohtaiseen kasvuun johtajana


Haluatko selkeyttä siihen, kuka olet ja mitä haluat, jotta voit maksimoida vaikuttavuutesi ja potentiaalisi johtajana? Kun tiedät ja tunnet itsesi syvemmin sekä sen, mitä haluat työssäsi, ympärillesi laskeutuu selkeys toiminnassa, johon muiden on helppo liittyä. Haluatko edistää autenttista, ihmisläheistä työympäristöä organisaatiossasi? Työntekijöiden valinnanvapaus ja sisäinen voima edistävät hyvinvointia ja sitä kautta tuloksia organisaatiossasi. Pidimme viime viikolla Somatic Temenos Vision Labista webinaarin, jonka tallenne löytyy täältä:

Harjoitukset

Esittelimme webinaarissa muutamia keskeisiä Somatic Temenoksen harjoituksia: - Check-in, joka on tehokas työkalu oman huomion hallintaan, keskittymiseen, työskentelyn aloittamiseen, läsnäoloon ja fokukseen - Ryhmäkeskustelu, itsereflektio: tietoisuuden luomista, läsnäolevan vuorovaikutuksen harjoittelua ryhmässä puhumalla ja kuuntelemalla - Päivittäinen harjoitus: napakka kehollinen aamunavaus, sisäänkirjautuminen päivään ja kehoon sekä luova päiväkirjaharjoitus.

Ja suorat videolinkit harjoituksiin alla: - Check-in, videolla kohta 4:22 - Ryhmäkeskustelu: videolla kohta 18:34. - Päivittäisen harjoituksen esittely: videolla kohta 41:19.

Kuuntelemisen harjoitus

Haluatko kuulla vielä lisää labran harjoituksista ja sisällöstä? Kerromme mielellämme lisää, voit soittaa meille suoraan: Petri 045-1379573 Antti 050-5462465

Tavoitteenamme on käynnistää laboratorion betaversio nyt kesäkuussa 21.6 sekä seuraavat tapaamiset elo- ja syyskuussa. Nyt on aika toimia, jos haluat panostaa itsesi ja johtajuutesi kehittämiseen uudella tavalla. Laboratorio lähtee pyörimään, kun meillä on 5 ilmoittautunutta. Mukaan mahtuu enintään 10 ihmistä.

Haluamme mukaan huipputyypit, oletko sinä yksi heistä? Ilmoittautuminen työpajasarjaan löytyy täältä. (Mene suoraan sivun alalaitaan ja täytä yhteystietosi lomakkeeseen)

bottom of page